Inkoop & opruimservice

Inkoopservice
Sommige dingen zijn  te duur om weg te geven. Om het assortiment in de winkel zo compleet en aantrekkelijk mogelijk te houden, kopen wij daarom o.a. de volgende zaken in;
- z.g.a.n. Tv's  en witgoed
- goud en zilver
- platen- en cd-verzamelingen

- fietsen
Als richtlijn geldt echter dat we enkel artikelen inkopen met een geschatte verkoopwaarde boven  €100,- en enkel met een geldig legitimatie bewijs.

Deze spullen kunt u via de mail aanbieden door foto's te sturen met een vraagprijs erbij.

Indien het voor ons interressant is nemen wij contact met u op. 

U kunt de mail sturen naar info@dedoorstroom.nl

 

Door deze inkoopservice hebben we een breder en luxer assortiment dan de gemiddelde kringloopwinkel en is de winkel completer, aantrekkelijker en spannender.

Je kan er daarom ook van alles tegenkomen! Alledaagse dingen vanaf €0,25 tot gebruikte luxe, duurdere artikelen voor een fractie van de nieuwprijs.

 

Wanneer u aan ons verkoopt is discretie verzekerd en krijgt u geen onbekende mensen over de vloer zoals bij verkoop via internet. Door onze expertise en ervaring krijgt u een eerlijke prijs. Alle artikelen in de winkel zijn geprijsd en u kunt daarom altijd zien waarvoor we de bij u gekochte artikelen verkopen.

 

Opruimservice

Ook voor een volledige woningopruiming kunt u bij ons terecht. In samenwerking met Double Ducks kunt u een kosteloze en vrijblijvende offerte laten maken. U krijgt dan een duidelijk overzicht van de waardevolle items in een inboedel en van de eventuele kosten voor bijvoorbeeld  vloerbedekking verwijdering en het afvoeren van afval.


Heeft u interesse of vragen over onze inkoop of opruimservice, dan kunt u ons altijd bellen, mailen of gewoon even binnenlopen.